Bezoek de SWK030.connect site

SWK030.connect is live

SWK030.connect is live. Op 12 oktober om 16.45 is de site live gegaan! Ruim een jaar heeft SWK030 samen met haar huurders nagedacht, gepland en ontwikkeld over dit online platform  waar de huurders met elkaar in verbinding kunnen staan. Dit bevordert de connectie onderling, maar geeft ook uitstraling naar buiten toe: wie en wat zitten er in de SWK030 panden. Hieruit is een mooie en overzichtelijke website ontstaan, voor alle gebruikers in de SWK030 panden.

Beroeps Organisatie Kunstenaars

De Beroeps Organisatie Kunstenaars, BOK, is opgericht door beeldend kunstenaar Henk Hofstra en twee liefhebbers van kunst, Frits Habing en Jan Groen.

Het initiatief tot BOK is ontstaan na het besluit om de BTW op de kunst te verhogen van 6% naar 19%. Hoewel de maatregel inmiddels weer is teruggedraaid, was die toch veelzeggend. Want kunst ligt de laatste jaren onder vuur in het publieke debat. Het maatschappelijke draagvlak van kunst lijkt steeds verder af te kalven.

BOK vindt het tijd worden voor een tegenoffensief. Wij doen dat niet door te gaan demonstreren of musea te gaan bezetten. Wij proberen publiek en politiek te overtuigen van nut en noodzaak van kunst. Dat doen we door de laten zien wat de bijdrage van kunst is aan de samenleving en aan ons leven.

Meer informatie oevr BOK is hier te vinden.
Privacy statement Grafisch ontwerp en website: RAMDATH